Basketbol
Takım çalışmalarımız öğrencilerimizin yeteneklerini profesyonel bir ortamda ifade etme ve okulumuzu düzenlenen turnuva ve maçlarda üst düzeyde temsil etme amaçlarını taşır. Okul takımımız düzenlenen antrenman programları doğrultusunda takımın dinamiğine uygun seçilmiş öğrenciler ve branşa yönelik antrenörlük belgesi olan eğitmenlerimiz ile yapılır. Çalışmalar profesyonel takım çalışmalarının ilkelerini benimser. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Futsal
Futsal, kapalı salon futbolunun resmi FIFA ve UEFA versiyonu olarak, öğrencilerimizin futbol becerilerini geliştirirken aynı zamanda hız, çeviklik ve top hakimiyeti gibi temel yeteneklerini de güçlendirmelerine olanak tanır. Bu oyun, beş kişilik takımların becerilerini sergileyebileceği küçük bir alan sunar ve bu da her oyuncunun oyunun her anında aktif olmasını sağlar. Futsal, öğrencilerimize spor yapmanın yanı sıra disiplin, takım ruhu, liderlik ve fair-play değerlerini aşılamak için harika bir ortam sunmaktadır. Öğrencilerimiz, okul içi ve okul dışı turnuvalara katılarak rekabetçi bir ortamda kendilerini deneme fırsatı bulurlar. Antrenmanlarımız GSGM ve MEB müsabaka tarihlerine göre değişkenlik gösterebilir.

Tenis
Amacımız; öğrencilerimize tenis branşının oyun kurallarını, temel bilgi ve becerilerini öğretmek, branşla ilgili koordinasyon, sürat ve çabukluğu geliştirebilmektir. Aynı zamanda bu sporunun fiziksel, psikolojik ve sosyal alandaki faydalarını öğrencilerimize kazandırarak topluma yararlı, sağlıklı, spor bilinci ve disiplini gelişmiş bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Voleybol
Sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair – Play ilkelerine bağlı, saygılı ve kültürlü genç sporcularımıza, voleybol branşına katılımı için gerekli bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel yüklemeler yaparak onların topluma faydalı gençler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunarak okul voleybol takımımıza ve Türk voleyboluna kazandırılmasıdır. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Üç defa öğrencinin geçerli mazeret göstermeden çalışmaya katılmaması takımdan çıkarılmasını gerektirir. Takım çalışmalarından sonra öğrencilerin alınması veli sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.

Masa Tenisi
Masa Tenisi Takımı, öğrencilerin fiziksel aktiviteye katılımını teşvik etmek, masa tenisi becerilerini geliştirmek ve fair-play ruhunu benimsetmek amacıyla kurulmuştur. Takım, öğrencilerin sportif yeteneklerini keşfetmelerini, sosyal bağlar kurmalarını ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerini hedefler. Öğrencilerimizin masa tenisi alanında yeteneklerini en üst düzeye çıkarmalarını sağlayarak, onları bireysel ve takım olarak geliştirmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda Okul içi ve okul dışı turnuvalara katılarak takım başarısını arttırmayı hedefliyoruz.

Atletizm
Atletizm, dünyanın en eski nitelikteki sporlarından bir tanesini oluşturmaktadır. Atletizm, çeşitli fiziksel becerilerin ve yeteneklerin yarışmalara dayalı olarak ölçüldüğü bir spor dalıdır. Atletizm, koşu, atlama, fırlatma ve çoklu etkinlikler gibi çeşitli disiplinleri içerir. Temel olarak, atletizm yarışmaları bireysel veya takım temelinde gerçekleşir. Bizler bu branşta genel olarak koşu ve atlama becerileri üzerinde duruyoruz.