Kişisel Dünyamı Düzenliyorum-Organize Olmak

Bu hafta Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü, 5. sınıf öğrencilerine yönelik “Kişisel Dünyamı Düzenliyorum; Organize Olmak” konulu bir sunum gerçekleştirmiştir. Sunumda, organize olmanın zaman ve stres yönetimine, hedeflere ulaşmada, sorumluluk bilinci geliştirmede, odaklanma becerilerini güçlendirmede, başarı hissini artırmada ve iç disiplin geliştirmede sağladığı kolaylıklar öğrencilerle paylaşılmıştır.

Ayrıca, öğrencilerimize okul içinde günlük yaşamlarını düzenleyebilmeleri için pratik ipuçları verilmiş ve hayatı kolaylaştıran stratejiler hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır. Öğrencilerimizin evlerinde de kendilerini düzenlemelerine destek olmanız, bağımsızlaşmalarına ve özgüvenlerinin gelişmesine yardımcı olacaktır.