Türkiye Matematik Ligi Etkinliği

Öğrencilerimizin yaratıcı matematik düşünce sistemlerini geliştirmelerine destek olmak, matematik derslerinde edindikleri becerileri ulusal ve uluslararası düzeyde sergileme fırsatı yaratma ve ulusal/uluslararası düzeyde matematik bilgi ve sevgisinin yaygınlaştırılması amacıyla katıldığımız “Türkiye Matematik Ligi Yarışması”na katıldık. 13 Ocak’ta başlayan bu süreçte öğrencilerimiz üç etaptan oluşan sınavlara katıldılar. Seviyelerinde üstün başarı gösteren birinci sınıf öğrencilerimizden Ahmet Oğul, Efe Kaan Karahan ve Alp Seymen’i; ikinci sınıf öğrencilerimizden Mira Yılmaz, Yaman Demirtaş, Deniz Tatari Ve Uras Han Sipahioğlu’nu; üçüncü sınıflardan Elizya Cüceloğlu, Aslan Gündoğdu ve Ege Küskü’yü; dördüncü sınıflardan Serra Gönültaş, Ege Temel ve Ada Açıkgöz’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.