“Doğada Bir Gün” Gezisi

İlkokul öğrencilerimiz, “Doğada Bir Gün” etkinlikleriyle unutulmaz deneyimler yaşadılar! Yıl boyunca düzenlenen interaktif geziler, öğrencilerin doğayla iç içe olmalarını ve öğrenme süreçlerini desteklemelerini sağladı. Gezilerde öğrenciler, doğa koşullarına uygun eğitici oyunlar oynayarak strateji geliştirme becerilerini artırdılar. Doğal ortamlarda gerçekleştirilen bu etkinlikler, bilgi ve becerilerini zenginleştirmelerine yardımcı oldu. “Doğada Bir Gün” gezilerimiz, fiziksel şartları oluşturulmuş mekanlarda araç gereç kullanımı açısından zengin bir içerik sunarak öğrencilerin doğa bilincini pekiştirmeyi hedefledi. Etkinliklerde yer alan alternatif eğitici oyunlar, öğrencilerin strateji kurma yeteneklerini geliştirirken, doğayı keşfetme ve öğrenme fırsatı sundu. “Oyunla Eğitim” programı, öğrencilerimizin farklı ilgi alanlarını keşfetmelerine olanak tanıdı. Bu program, öğrencilerin fiziksel, duygusal ve zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladı. Geziler sırasında gerçekleştirilen takım çalışmaları, işbirliği ve iletişim yeteneklerini güçlendirirken, çevre bilinci ve doğa sevgisi de gelişti. Etkinlikler boyunca, öğrencilerimiz doğayı gözlemleyerek öğrendiklerini pekiştirdiler ve doğa sevgisini içselleştirdiler. Takım çalışmaları sayesinde işbirliği yapmayı öğrendiler ve iletişim yeteneklerini geliştirdiler. “Doğada Bir Gün” etkinlikleri, öğrencilerimizin sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerine de büyük katkı sağladı. Bu geziler, öğrencilerimizin hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayarak onları geleceğe çevre bilinci olan bireyler olarak hazırlamaya yardımcı oldu.