4. sınıf öğrencilerimiz IB İlk Yıllar Programından mezun oldular

4. sınıf öğrencilerimiz IB İlk Yıllar Programından mezun oldular. IB PYP Sergi Ünitesi kapsamında mentor öğretmenleri eşliğinde “Küçük eylemlerle büyük etkiler yaratabiliriz.” ana fikrinden yola çıkarak küresel sorunları irdelediler. Yaptıkları çalışmaları akademik sunum şeklinde 31 Mayıs Çarşamba günü öncelikle okul toplumuna aktardılar. Gerçekleştirdikleri eylemleri ve irdeledikleri küresel sorunlar hakkında edindikleri bilgileri okul toplumuyla ardondan aileleriyle paylaştılar. Tüm süreci başarıyla tamamlayarak IB PYP programından mezun olduklarını ifade eden sertifikalarını aldılar.

Yıl boyunca devam eden bu süreçte emeği geçen öğrencilerimize, mentor öğretmenlerimize ve katkılarınızdan dolayı siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.