Okulumuzda farklılaştırma çalışmaları kapsamında tüm öğrenciler bireysel farklılıkları, öğrenme şekilleri, öğrenme düzeyleri ve ilgi alanlarına göre takip edilir, geliştirici şekilde desteklenir ve gelişimleri kayıt altına alınır. Tüm öğrencilere, eğitimlerini akranları/yaşıtları ile birlikte sürdürmelerini sağlamak amacıyla destek eğitimler hazırlanmaktadır. Öğrenme Destek Departmanı okuldaki öğrenme ve öğretme performansının artırılmasına destek olacak şekilde geliştirilmiştir. Öğrencilerin bilişsel performanslarını arttırmak için grup çalışmaları ve bireysel çalışmalar yürütülür. Ayrıca öğrencilerin bulundukları yaş döneminden beklenen sosyal, duygusal ve akademik özelliklere dair beklentilere uyum sağlamaları amacıyla destekleyici çalışmalar da yürütülmektedir. Yapılan tüm uygulamaların güncellenen PYP’de de yer alan “Özne Olma” kavramını da desteklemesi hedeflenmiştir.