“International Day” etkinliğimizi gerçekleştirdik

Kültürel farklılıkları ve bu farklılıkların ortaya çıkardığı zenginliği vurgulamak, hoşgörü ve iş birliğini ruhunu yaşatmak amacıyla Okul Aile Birliği tarafından her yıl ikinci dönem organize edilen “International Day” etkinliği bu yıl 24 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin okul iklimindeki kültürel çeşitliliğin zenginliğe ve güzelliğine dair farkındalık kazanmalarını hedefleyen etkinlikte 11 farklı ülke temsil edildi; ülkelerin gelenekleri, müzikleri, oyunları, mutfakları, kültürlerine dair tanıtımlar yapıldı. Öğrencilerin ülke stantlarına kendilerine önceden dağıtılan sembolik pasaportlarla giriş yaptıkları etkinlikte; tanıtımı yapılan ülkeye özgü yiyecek ve hediyelik eşya satışından elde edilen gelirin tamamı, sosyal sorumluluk projelerine fon sağlamak amacıyla Irmak Lisesi CIP fon grubu bütçesine aktarıldı.

Renkli görüntülere sahne olan “International Day” etkinliğinde tüm stantlar büyük ilgi gördü. En başta Okul Aile Birliğimiz olmak üzere; stantlarda görev alan tüm velilerimize, okulumuzun ilgili birimlerine, katılımcı öğrenci ve velilerimize destekleri için çok teşekkür ederiz.