Lise öğrencilerimizi kapsayan orkestra kulübümüzün provaları, perşembe günleri 14.20-15.45 saatleri arasında, orkestra odasında yapılmaktadırlar. Öğrencilerimiz performanslarını, önemli gün ve haftalarda kültür merkezimizde sergilemektedirler.

Orkestra kulübümüz müzikten keyif almak ve müziği paylaşmak isteyen, yetenekli müzisyen adaylarından oluşur. Okulumuzu yarışmalarda temsil etmenin yanı sıra önemli gün ve haftalarda yapılan etkinliklere destek olur. Kendi repertuvarlarını oluşturur ve konserler verirler.

Kulübümüzün amacı, öğrencilerimizin müzik, kültür ve sanat alanındaki yeteneklerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak, öğrencilerimizi sosyal ve kültürel faaliyetlere teşvik etmektir.
Orkestra Kulübünde çeşitli enstrümanlarla ve vokal tekniklerle müzikal becerilerini geliştiren öğrencilerimiz, çeşitli kurumların ve organizasyonların düzenlemiş olduğu yarışmalara katılarak okulumuzu temsil etmektedirler.

Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması 2010 – Beste ve yorum dalı
Vodafone Liselerarası Müzik Yarışması 2011 – 2015 – Beste ve yorum dalı
Maltepe Üniversitesi Liselerarası Müzik Yarışması Rock’n Purple 2011 – 2015 Yorum dalı