İstanbul Teknik Üniversitesi’ni Gezdik

Öğrencilerimizin üniversite yaşantısını tanımaları ve üniversite programlarına dair bilgilerini arttırmaları amacıyla düzenlediğimiz üniversite tanıtım gezilerimiz kapsamında 13 Mayıs tarihinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından, 11 Sayısal sınıfı öğrencilerimize yönelik olarak İstanbul Teknik Üniversitesi tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, üniversitenin fakülteleri ve akademik programları, uluslararası değişim programları, kültürel ve sosyal faaliyetleri, barınma/burs/staj, çalışma olanakları ve kampüs yaşamı hakkında bilgi alarak kampüs turunu gerçekleştirdiler. Serbest yemek saatinde ise öğrencilerimiz üniversite öğrencileri ile sohbet etme ve kampüs yaşamını gözlemleme imkanı buldular.