Irmak Lisesi 20. Dönem Mezunlarını Verdi

Irmak Lisesi “20. Dönem Mezuniyet Töreni”, 22 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerimizin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve aileler huzurunda; Okul Müdürümüz Sayın Arkın DUMAN’ın sunumuyla gerçekleşen törenimizde; bayrak – flama devir-teslimi ve akademik başarı ödüllerinin takdiminin ardından öğrencilerimize anı diplomaları verildi. “Dr. Ersin ARIOĞLU Ödülü” ile “Fen Bilimleri ve İngilizce Akademik Başarı Plaketleri”ni lise birincimiz Ceylin Ece YILMAZ, “Köksal ANADOL Ödülü”nü Nisa Nur KAYA, “Türk Dili ve Edebiyatı Akademik Başarı Plaketi”ni Zeynep Ada DEMİREL, “Matematik Akademik Başarı Plaketi”ni Cansın Erva TEMEL, “Sosyal Bilimler Akademik Başarı Plaketi”ni ise öğrencilerimizden Eda BÜLBÜL aldı. Okul yaşamı boyunca yapılan akademik çalışmalarda üstün performans sergileyen öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm mezunlarımıza parlak ve başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.