18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutladık

Mustafa Kemal’in “Çanakkale Cephesi”nde kazandığı başarıların, sadece bir savaşın gidişatı üzerinde değil; bütün bir milletin kaderi üzerinde derin bir etki bırakması tarihte eşi az görülmüş bir olaydır. Bizler de Irmak Okulları olarak milli mücadele ruhunun yeşerdiği bu tarihi günde, kahraman ordumuzla birlikte büyük bir mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andık.

Öğrencilerimiz Lara GENÇ ve Batu BAŞBUĞ’un sunumuyla gerçekleşen törenimizi, Tarih Öğretmeni Ahmet DENİZ ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ülkü DURMUŞ’un günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla sonlandırdık.

Bu vesileyle Çanakkale’de vatan uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle andık.